Условия за доставка на стоки

/
Условия за доставка на стоки

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи: чрез куриерска услуга от трето лице.

„Мрия 2019“ ЕООД извършва доставката на поръчаните през on-line магазина mriya.bg стоки чрез куриерска фирма SPEEDY (Спиди) c нaлoжeн плaтeж с пощенски паричен превод на посочения от клиента адрес или офис на куриерската фирма. При избор на опция за доставка “До Офис”, следва да се посочи избран офис.

Ако желаете конкретна куриерска фирма, различна от Спиди, трябва изрично да ни уведомите за това, за да спазим Вашето изискване.

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в заявката не е посочено друго.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 100 лв., в който случай разходите за доставка до офис на Сиди се поемат от Търговеца. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. «Мрия 2019» ЕООД си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина mriya.bg

Цените на доставка се определят по тарифата на съответната куриерска фирма и зависят от теглото, размерите на пратката и сумата на наложения платеж, и промените им не зависят от „Мрия 2019“ ЕООД.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.
Търговецът обработва поръчките в срок от 1 до 2 работни дни от извършване на поръчката. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки при използване на куриерска услуга се доставят до входа на сградата.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения. Ако продуктът е счупен или увреден, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. «Мрия 2019» ЕООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

В случай, че клиента не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен/непълен адрес, втората доставка се заплаща допълнително от него.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките. Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Въведете търсена ключова дума и натиснете Enter

Количка

Нямате артикули в количката.