Stara Mydlarnia: с грижа за тялото, с грижа за душата, с грижа към природата
/
/
Stara Mydlarnia: с грижа за тялото, с грижа за душата, с грижа към природата
Stara Mydlarnia

Stara Mydlarnia: с грижа за тялото, с грижа за душата, с грижа към природата

Stara Mydlarnia е полски бранд за естествена козметика, който се отличава с характер, силно послание и идея. Продуктите на марката са разработени в унисон с определена философия на потребление, в която милиони потребители разпознават себе си: това е съчетание между високо качество, ефективност и иновации, свързани едновременно с традицията и грижата за природата.

Именно тези ценности се опитваме да пренесем и ние в онлайн магазин Mriya.bg, партнирайки си със Stara Mydlarnia и предлагайки техния каталог от уникални продукти за козметика и домашно СПА. 

Кои са най-отличителните характеристики на бранда Stara Mydlarnia, които ще Ви накарат да се влюбите в него, точно както го направихме ние?

Нека Ви разкажем..

революционни продукти за красота

Лично отношение в процеса на изработка

Продуктите на Stara Mydlarnia са изработени с грижа и внимание към всеки детайл. Компанията има огромно звено, което се занимава с ръчна изработка и ръчно опаковане на козметичните продукти, а в крайния продукт прозира фантазия, артистичност и любов към създаденото.

Това важи с пълна сила както за подбора на съставки, така и за различни фази от производството: дизайн, разпространение, маркетингова стратегия и публичен имидж. Защото един продукт събира в себе си много повече от финализираната си версия.

Продукти без насилие

Артикулите на Stara Mydlarnia не са тествани върху животни в нито една фаза от производството и клиничните си изпитвания. Компанията поддържа строга политика за природосъобразност, в която влиза използване на 100% веган съставки, подбор на устойчиво произведени продукти и грижа към всяко живо същество. 

Ето защо, в производството на продуктите на Stara Mydlarnia има нулево насилие върху животни: те не са част нито от каталога, нито от тестването му в предпродажбения процес. 

продукти от естествен състав

Сила от съкровищницата на природата

Високото съдържание на естествени съставки е особено разпознаваема характеристика на марката, като 100% от продуктите имат над 90% съдържание от натурален произход. 

Производствените суровини на полския производител са с доказан произход и клинично изпитана ефективност. Това са предимно натурални продукти и активни растителни екстракти. 

За разлика от повечето масови брандове в козметичната индустрия, Stara Mydlarnia избягва използването на минерални масла, синтетични емулгатори, алкохоли или петролни суровини. Това прави продуктите им хипоалергични, подходящи за хора с алергии и кожни чувствителности, бебета и деца. 

Бизнес с отношение към околната среда

В каталога на Stara Mydlarnia ще откриете предимно продукти със 100% рециклируеми опаковки и изцяло биоразградими съставки. Те гарантират минимален отпечатък върху околната среда и нулево въздействие върху биоравновесието на планетата. 

Отговорността към природата създава силния стремеж към устойчиви и етични производствени практики през всяка стъпка от създаването на козметиката: разработване на рецепти, производство, опаковане, етикетиране, графичен дизайн, продажбени канали, маркетинг и разпространение.

домашно спа

Богат каталог от козметика и домашно СПА

Разбира се, Stara Mydlarnia се отличават и с изключително разнообразния си каталог от продукти с премиум качество. Нежни към кожата, с отличен ефект върху здравето на целия организъм и създадени, за да задоволят всички сетива – техните продуктови категории включват

В онлайн магазин Mriya.bg можете да откриете някои от вечните класики на Stara Mydlarnia, в комбинация с най-новите серии на марката. Защото нашата мисия е да направим високото качество достъпно за всекиго, навсякъде, по всяко време. 

Stara Mydlarnia

Световно признание за качество

Не на последно място трябва да отбележим, че марката Stara Mydlarnia печели доверието на милиони потребители на цялата територия на Европа и по света. Към момента продуктите на марката се разпространяват активно в държави като Великобритания, Холандия, Ирландия, Германия, Русия, Швеция, Чехия и Испания, както и отвъд океана – в САЩ и Австралия.

Продуктите на полския бранд са носители на множество награди от браншови организации и авторитети в областта на естетичната козметика, в това число Cosmopolitan, InStyle, QLTOWY KONCEPT, Dobra Marka, Eko Laur Konsumenta и други.

Stara Mydlarnia и Mriya.bg: неочаквано добра комбинация

Mriya.bg има амбицията да съчетае съвършения продукт със съвършеното клиентско изживяване. Ето защо, в нашия онлайн магазин ще намерите не само богат продуктов каталог, а и нещо много повече: гъвкава и качествена услуга, добри търговски практики, бърза доставка, справедливи цени и редица отлични промоции, които ще направят луксозното усещане по-достъпно от всякога!

Може да ви е интересна и полезна информацията, която сме изложили в статията ни на тема:  За чиста и сияйна кожа на лицето: какви продукти да използвате и как?

Защото нежната грижа не е недостъпно удоволствие: с Mriya.bg и Stara Mydlarnia тя е само на една ръка разстояние!

Сподели тази статия

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Въведете търсена ключова дума и натиснете Enter

Количка

Нямате артикули в количката.