За нас

/
За нас

MRIYA - висок клас козметика с нежно и ефективно действие

За екипът на MRIYA.BG е удоволствие да Ви посрещне в едно специално кътче, създадено с много грижа и внимание. Кътче за красота, за здраве, и за изтънчена грижа за тялото и душата. 

При нас ще намерите висок клас козметика за цялото семейство, произведена с грижа към природата и с вяра в нейните забележителни способности – да успокоява, да балансира, да лекува.

Избирайки продукт от каталога на MRIYA.BG, Вие избирате:

Безкомпромисно качество

Всички брандове, включени в нашия каталог, са известни с безкомпромисното качество във всички фази на производството – от подбора на съставки, през неговата обработка, до пакетирането и съхранението на продукта.

Лечебни билки, активни съставки с естествен произход, екстрахирани витамини, минерали, масла и добавки с нежно и ефективно действие – каквато и формула да изберете, Вие можете да бъдете сигурни, че избирате най-доброто за себе си и хората, които обичате.

Високо съдържание на естествени съставки

Подбирайки продуктите в MRIYA.BG, ние се стараем да Ви предложим брандове с афинитет към природосъобразните решения. Устойчивото производство, биоразградимите съставки, продуктивите опции с нулев отпечатък и оптималното съотношение между натурални и синтетични съставки са част от културата и философията, която се стремим да следваме.

100% клинично тествани продукти

В работата си, ние поставяме Вашия комфорт и сигурност на първо място. Всички продукти в каталога на MRIYA.BG са тествани, сертифицирани, и произведени в пълно съответствие с българските и общоевропейските стандарти за качество и безопасност.

Отлично клиентско изживяване

Да имаш клиенти е страхотно, но да имаш приятели е безценно.

Ние от MRIYA.BG се опитваме да създадем перфектното клиентско изживяване на всяка стъпка от процеса – от получаването на подробна и изчерпателна информация относно всички продукти, през личната консултация на клиенти, до спазването на всички добри търговски практики за доставка и заплащане.

Защото грижата за Вашето здраве, щастие и комфорт, е нещо много повече от бизнес.
Това е нашата мечта, сбъдната на страниците на MRIYA.BG. 

Въведете търсена ключова дума и натиснете Enter

Количка

Нямате артикули в количката.